TopGarden kertépítés

Keresés

Spiegel Ákos

Spiegel Ákos
Telefonszám: 06 30 530 62 52

Tudta Ön?

Magyarországon is képes teremni és csíraképes magot hozni a kínai kenderpálma, ami a fűben elszórva is kihajt.

 

Legújabb cikkeink

Kertépítési képek

Címkefelhő

Közösség

Topgarden Instagram

TopGarden Kertépítés és Kertberendezés

Üdvözöljük a honlapunkon!

TopGarden.hu - kertépítés és kertberendezés

Az idő különleges dolog. Természetesnek vesszük, sőt, nem is vesszük észre, pedig életünk  minden részében jelen van. Irányítja tetteinket. Mindig többet szeretnénk, mégis mindig kevés van belőle. Ha fontos dolgunk van, például amikor időre kell leadni valamit, akkor az idő úgy folyik ki a kezünkből, mint a homok. Máskor pedig csigalassúsággal telik, s szeretnénk gyorsítani, mint amikor este munka után  hosszú sorban állunk a boltban. Mégis ki kell használnunk minden percet, pillanatot.

 
Álljunk meg néha! Szánjunk időt a környezetünkre, élvezzük  szépségét. Vegyünk egy mély lélegzetet és nézzünk körbe. De jó is lenne kiülni a szép kertünkbe és gyönyörködni benne. Nézni, hogy fejlődnek növényeink. Esténként remek dolog a locsolás, a frissen öntözött kert illata, hát az valami csodás. Vagy talán még jobb ötlet az automata locsolórendszer? Egy hangulatos kerti tó látványa: erre igazán büszkék lehetünk. Vagy csak egy egyszerű, szép kertet szeretnénk, ahova áthívhatjuk a barátainkat, szomszédainkat egy szalonnasütésre, bográcsozásra?

topgarden_kertepites
topgarden_kertepites
topgarden_kertepites
topgarden_kertepites
 
topgarden_kertepites


Bízza ránk kertjét és valóra váltjuk elképzeléseit, álmait. Ötleteket adunk hozzá, megmutatjuk hogyan nézhetne ki az új kertje. Látványtervet készítünk, bármilyen kívánságát megpróbáljuk megvalósítani. S Önnek már nincs is több dolga: gyönyörködni kertjében - mi elvégezzük a kertépítési munkákat tavasszal, nyáron, őszen, de akár télen is. Tekintse meg referenciáinkat, szolgáltatásainkat, az eddig elkészített kertekről írt beszámolókat vagy a rólunk mondták oldalunkat.
 
Reméljük kertépítő vállakozásunk felkeltette a figyelmét. Keressen fel minket telefonon (0630/530-62-52) vagy email-ben az elérhetőség menüpontnál.
 
Üdvözlettel:
Spiegel Ákos, telefon: 06 30 530 62 52

www.topgarden.hu