TopGarden kertépítés
Rólunk mondták | Nyomtatás |  Ajánlás
 
„Meggyőződésem, hogy az emberek nem véletlenül találkoznak. Igaz ez munkakapcsolatra és baráti kapcsolatra is. Ákos kertépítővel is ilyen találkozásban volt részünk. Munkája, hozzáállása, szakmai hozzáértése már az első alkalommal nyilvánvaló volt számunkra. Kertünk kis alapterülete megkívánta az igényes, precíz tervezést és kivitelezést, a végeredmény fantasztikus lett. Ami számunka még elsődleges és megnyugtató, hogy évről-évre önjáró módon gondoskodik Ákos a metszésről, tápanyag-utánpótlásról is. A karbantartás időpontját számon tartja, magától jelentkezik, amivel rengeteg időt és energiát takarít meg."
 

 Kertész Gabriella

„Ahogy a család igényei változnak, úgy változik a kertünk is. Amikor a gyerekek még kicsit voltak a játszótér volt kertünk fő eleme. Lassan kinőttük a „játszós kertet". Megkomolyodtak a gyerekek, és ezért közösen elhatároztuk, hogy egy „vizes sarkot" alakítunk ki. Mindenki megelégedésére gyönyörűen sikerült a kerti tó. Tele aranyhallal és kőből kialakított vízeséssel. A kölcsönös és jó együttműködés gyümölcse lett a szép kert, amit Ákos hozzáértő keze hozott létre a család teljes megelégedésére. Minden természetet kedvelő embernek ajánlom őt és szorgalmas csapatát."

Képek az elkészített kertről

 Tömő család

„Hat éve élünk itt és négy évig egy olyan kertünk volt, ami inkább őserdőnek, mint egy szép pihenő kertnek számított. Inkább a játszótérre mentünk. Egy szórólap szövege fogott meg minket, amit a postaládában találtunk meg. Innen gyorsan haladtunk, találkoztunk, felmértek, fényképeztek. Gyorsan kaptunk egy nívós árajánlatot, ami rögtön megfogott minket. Februárban kezdték a kertépítést, hidegben, sárban. Ennek ellenére mindig terv szerint történt a kert kialakítása. Tavasszal már a lányunk és barátai tulajdonba vették a gyönyörű, zöld kerti paradicsomot. Most is szívesen vagyunk a kertben, mint a nyugalom szigetén. Azóta is sok segítséget kapunk, hogy így is maradjon."

Képek az elkészített kertről

Iván család

"Megtaláltuk a neten a honlapjukat, és azonnal megtetszett, amiket láttunk ott."