TopGarden kertépítés
Szabadidőben | Nyomtatás |  Ajánlás


A hétköznapi rohanás viszi az embert magával, hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek és már hétvége. Ez ismétlődik hétről-hétre, hónapról-hónapra és évről-évre. Szeretjük a munkánk, szívügyünk, de néha jó lazítani, kicsit mást tenni, kicsit kikapcsolni, lezárni a hetet, pontot tenni rá.
Lehet, hogy furcsa dolog, de ezt a természetben tesszük. Kicsit olyan, mintha irodai munka után, irodai munkát választanánk lazítás kép. Hát ez van.

Lenyűgöz minket a természet csodálatos egyensúlya, szépsége. Talán a szakmánkból adódóan alakult ki ez a vonzalom a hegyekhez, erdőkhöz, ami végigviszi az ember életét és kikapcsolódásnak is ezeket a helyeket választja. Összehozza az embert a hétköznapi rohanás után, kicsit mást csinálni, beszélgetni, gyalogolni, levezetni a felgyűlt feszültséget, amit az egész heti rohanás okozott. Most, itt észrevétlenül leadhatjuk magunkból. Jöhet a következő hét, alkothatunk újra, építhetjük a kerteket, ápolhatjuk a növényeket, tisztalappal kezdhetjük a hetünket, amit részben a túráknak köszönhetünk.

Az ember kezd rájönni mennyire fontos a természet, jó látni a sok túrázót, sétáló, kikapcsolódni vágyó kirándulót. Jó látni, hogy újra értékes a természet. Talán egyre jobban vigyázunk rá, persze gyakran látni szemétkupacokat is sajnos, de a világ már csak ilyen, nézzük inkább a szép dolgokat, és emellett óvjuk, védjük a természetet és a környezetünket!

Ez a rövid cikk nem a kertépítésről szól, de gondoltuk témához kapcsolódik és pár, túra alatt készített képpel, elkápráztathatjuk az ide látogatókat. Szeretnénk megmutatni mennyire szépek a Budapest környéki hegyek is, amit a természet alkotott és mi gyönyörködhetünk benne a kirándulások alkalmával. 

Még több videó:

Budapest, 2010-09-13

 

Fotók: Spiegel Ákos