TopGarden kertépítés
Kertépítés vidéken, egyszerű és szép kialakítással | Nyomtatás |  Ajánlás

Budapesttől 200 kilométerre vagyunk, nyár eleje van, és az idő is jó. Tökéletes a kertépítéshez. Egy régi kert átalakításához, amit a Megrendelő épített egykoron, de rájött, hogy szakember segítségére van szüksége, mert kételyei támadtak sok-sok szakmai kérdésben, amit nem tudott egyedül megoldani.

Szép füvet szeretne, könnyen ápolható kertet, egyszerű harmonikus formákat, amiben igazán jól érezheti magát, kertjében eltöltött órákat kellemesen tölthesse el. Szeretné kipihenni a fáradságos munkát, amit hétköznap végez, kikapcsolni, sütkérezni a napon és közben finom italt szürcsölni. Mind-mind megvalósítható, kialakítható és utána kis segítséggel könnyedén fenntartható legyen. Ez így leírva egyszerűen hangzik, de sok apró kertészeti dolog épül fel egymásra, amiben a segítségünket kérte, nem véletlenül. Kertépítésünket siker koronázta ismét, szakmai és egyéb dolgokra odafigyelve építettük meg ezt a kertet, a fővárostól kilométerben messze, de a szívünkhöz közel. 


Az időjárás kicsit sok csapadékot produkál mostanában, ami nem kedvez a kinti munkához, de aki télen is tud kertet építeni, annak nem probléma ez, mivel a hőmérséklet 0 fok felett van. Kint lenni jó érzés, a tiszta levegőből jó nagyot szippantani, ami feltölti az embert és új erőt ad a további sikeres munkához.

 

2010-06-06

Spiegel Ákos

TopGarden kertépítés